مقایسه کیا اپتیما GT لاین با رنو تلیسمان و فولکس پاسات
از آغاز صنعت خودروسازی، تولید و عرضه ماشین های سدان در بازارهای جهانی باعث رشد و پیشرفت این صنعت شد و آن را به جایگاه کنونی ترقی داد؛ حتی می توان گفت که بخش بزرگی از چرخ صنعت به کمک همین اتومبیل ها چرخیده است.
امروزه با تولید کراس اورها و ماشین های شاسی بلند، بیشتر اقشار جامعه از جمله خانواده ها و جوانان این سگمنت خودرویی را انتخاب می کنند و به نوعی بازار آن ها بسیار داغ است.
اما سدان های نیمه لوکس و خانوادگی نیز در کشور به دلیل تقاضای خریداران ایرانی، یکی از پرطرفدارترین کلاس های خودرویی محسوب می شوند.
این بخش از بازار ماشین در ایران، سال ها در انحصار محصولات کره ای و ژاپنی بود؛ اما با گذشت زمان، حضور رقیبان اروپایی برای این برندهای آسیایی دردسرساز شد.
کیا اپتیما GT لاین، رنو تلیسمان و فولکس پاسات، سه نمونه از سدان های نیمه لوکس هستند که در سال های اخیر، به بازار خودرو کشور وارد شده اند.
این اتومبیل ها، هر کدام در مواردی بر دیگری برتری دارند؛ انتخاب آن ها کاملا سلیقه ای است و به بودجه شما بستگی دارد.
لازم به ذکر است اگر قصد خریداری یک سدان نیمه لوکس و در عین حال قدرتمند را دارید، می توانید پیش از خرید، سواری آن را تست کنید و با امکانات آن آشنا شوید؛ در این صورت، از خرید خود رضایت بیشتری خواهید داشت.
مجموعه کافه رنت برای شما، لیست متنوعی از سدان ها را در رده بندی های مختلف آماده کرده است؛ بنابراین می توانید با اجاره خودرو، یکی از آن ها را انتخاب و رزرو کنید.
در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی و مقایسه کیا اپتیما GT لاین، رنو تلیسمان و فولکس پاسات، سه اتومبیل نیمه لوکس و جذاب بپردازیم.
معرفی کیا اپتیما GT لاین
کیا اپتیما GT لاین، یکی از تیپ های نسل سوم کیا با کد JF است که به نوعی نمونه فیس لیفت آن محسوب می شود.
همان طور که از نام آن پیدا است، این ماشین محصول کمپانی کره ای کیا موتورز است.
این سدان سایز متوسط برای نخستین بار، در سال 2000، در کره جنوبی تولید و در بازار خودروهای جهانی عرضه شد؛ اکنون نیز نسل پنجم آن با طراحی ظاهری منحصربه فرد تولید شده است.
شرکت خودروسازی کیا موتورز، زیرمجموعه هیوندای موتور است که بزرگترین سهام دار آن نیز به شمار می رود؛ اکنون، دفتر مرکزی این کمپانی در شهر سئول قرار دارد.
ریشه های تاسیس Kia Motors، به سال 1944 میلادی برمی گردد و به عنوان یکی از قدیمی ترین تولیدکننده های ماشین در کره جنوبی شناخته می شود.
کیا موتورز در زمینه تولید وسایل نقلیه تجاری، اتومبیل های لوکس و سواری فعال است و محصولات خود را در سطح جهان توزیع می کند.
این خودروسازی، یکی از برندهای محبوب آسیایی در این صنعت محسوب می شود که دارای 8 کارخانه تولیدی در کشورهای آمریکا، اسلوواکی، چین، ویتنام و کره جنوبی است.
کیا اپتیما، یکی از محبوب ترین تولیدات کمپانی کیا موتورز است که مانند دیگر محصولات این شرکت، از طریق گروه اطلس خودرو به ایران وارد شد.
مشخصات فنی کیا اپتیما GT لاین
در اپتیما GT لاین نیز مانند نسل قبلی، از پیشرانه 4 سیلندر بنزینی با 16 سوپاپ و حجم 2.4 لیتر استفاده شده است.
این موتور قدرتمند، توانایی تولید 178 اسب بخار قدرت و 229 نیوتن متر گشتاور را دارد.
وظیفه انتقال این نیرو به دیفرانسیل جلو، بر عهده جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک است.
کیا اپتیما GT لاین، با میانگین مصرف سوخت 8.1 لیتر در هر 100 کیلومتر، می تواند به سرعت 210 کیلومتر بر ساعت برسد.
این خودرو برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت از حالت سکون، به 9.5 ثانیه زمان نیاز دارد؛ با توجه به وزن 1.5 تنی آن، این مقدار قابل قبول است.
طراحی ظاهری کیا اپتیما GT لاین
کیا اپتیما GT لاین به راحتی با نسل قبلی خود یعنی اپتیما JF قابل تشخیص است؛ این ماشین جذاب و زیبا نیز توسط پیتر شرایر، مدیر طراحی کیا موتورز اجرا شده است.
خودرو کیا روی پلتفرم مشابهی با هیوندای سوناتا رقیب و همتای کره ای خود ساخته شده است اما بدنه ای جذاب تر از سوناتا دارد.
از مشخصه های ظاهری کیا اپتیما GT لاین می توان به ارتفاع کمتر، چراغ های اسپرت و دیفیوزر سپر عقب، رینگ های زیباتر، چراغ تکی جلو با قابلیت چرخش اشاره کرد.
طراحی جذاب و چشم گیر این خودرو با این هدف انجام شده است که نظر مخاطبان را در هر سنی به خود جلب کند؛ باید اعتراف کرد که طراحان کیا موتورز در این زمینه موفق عمل کرده اند.
چراغ های جلو این ماشین به حالتی خشن و کشیده طراحی شده اند و در دو طرف جلوپنجره قرار دارند.
این جلوپنجره باریک و اختصاصی کیا موتورز، که با الهام از پوزه ببر(Tiger Nose) طراحی شده، با نقاط براق کرومی تزئین شده است.
در بالا و پایین این جلوپنجره دو نوار کرومی قرار دارد که تا چراغ های جلو کشیده شده اند.
فرم اسپرت سپر و مجاری هوای روی آن همراه با دماغه زوایه دار، توانسته اند چهره خشن این خودرو را تکمیل کنند.
بر روی بدنه از خطوط کم انحنا و ساده استفاده شده است که با ترکیب رینگ های اسپرت و آبشش های روی گلگیرها به جذابیت این اتومبیل افزوده اند.
بخش عقب اپتیما GT لاین شامل چراغ های کشیده، دو خروجی اگزوز که بر روی دیفیوزر قرار دارند، نوار نقره ای روی سپر و آنتن کوسه ای است.
نمای داخلی کیا اپتیما GT لاین
فضای داخلی کیا اپتیما GT لاین، ساده و در عین حال مدرن طراحی شده است تا حس آرامش بیشتری در طولانی مدت برای افراد به وجود آورد.
متریال به کار رفته در کابین این خودرو از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند.
صندلی های اپتیما GT لاین، با روکش چرمی تولید و عرضه شده اند و به دلیل ارگونومی خوب، در طول سفر حس راحتی را برای سرنشینان به ارمغان می آورند.
کابین این خودرو جادار و مطابق استاندارد است و فضای کافی را در اختیار هر 5 سرنشین قرار می دهد.
یک نمایشگر لمسی 7 اینچی و کاربردی که اطلاعات مهم را برای راننده نمایش می دهد، بر روی داشبورد تعبیه شده است.
دریچه های تهویه هوا، سیستم صوتی و دکمه های ضروری از دیگر آیتم هایی هستند که روی داشبورد قرار گرفته اند.
صندوق عقب اپتیما GT لاین نیز با حجم 440 لیتر برای مسافرت های خانوادگی و طولانی مناسب است.
امکانات رفاهی و ایمنی کیا اپتیما GT لاین
این تیپ از کیا اپتیما، از نظر تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی یک پکیج کامل محسوب می شود.
هفت عدد کیسه هوای ایمنی شامل راننده، سرنشین، جانبی، پرده ای و زانوی راننده در این خودرو قرار گرفته است.
همچنین در این اتومبیل از کمربندهای ایمنی 3 نقطه ای دارای پیش کشنده و سیستم ترمز ABS، EBD و ESP و کروز کنترل برای امنیت بیشتر افراد استفاده شده است.
غریبلک فرمان به صورت دی کات، هیدرولیک و دارای گرم کن است و قابلیت تنظیم تلسکوپی در 4 جهت را دارد.
در این خودرو سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، قابلیت تنظیم برقی، گرم کن و سردکن برای صندلی راننده و سرنشین کناری قرار داده شده است.
سنسور پارک جلو و عقب، سانروف، دوربین دنده عقب، جانبی و 360 درجه، سنسور باران، اتوپارک، رادار بین خطوط و نقطه کور از آپشن هایی هستند که در کیا اپتیما GT لاین وجود دارند.
آینه های جانبی به صورت برقی تنظیم می شوند و دارای گرم کن هستند. شیشه عقب این اتومبیل نیز مجهز به سیستم ضدیخ است؛ همچنین در این خودرو، از بالابرهای برقی و قفل کودک برای شیشه های جلو و عقب استفاده شده است.
معرفی رنو تلیسمان
رنو تلیسمان(Renault Talisman)، یک سدان در کلاس خودرویی سایز متوسط است که از سال 2015 تاکنون و به دنبال همکاری کمپانی های رنو و نیسان تولید شده است.
این ماشین از همان ابتدا به دلیل برخورداری از ظاهری جذاب و اسپرت نسبت به دیگر محصولات این کمپانی، به خوبی توانست نظرات و توجهات زیادی را به سوی خود جلب کند.
خودروسازی رنو، که در رتبه نهم بزرگترین شرکت های تولیدکننده اتومبیل در جهان قرار دارد، در سال 1899 توسط لوئی رنو و برادرانش تاسیس شد.
این کمپانی در طول سال ها فعالیت خود انواع خودروهای سواری و لوکس، وسایل نقلیه تجاری، تراکتور و ماشین های برقی را طراحی، ساخت و توزیع کرده است.
در طول زمان، Renault Groupe توانست موفقیت ها و دستاوردهای بسیاری را کسب کند به طوری که در سال 2016، به عنوان بزرگترین خودروساز در جهان انتخاب شد.
شرکت رنو از آغاز تاسیس تاکنون، با کمپانی های معتبر، قراردادهای مختلفی را به امضا رسانده و محصولات مشترک زیادی را روانه بازار خودرو دنیا کرده است.
خودروسازی رنو، یک برند اروپایی محبوب در آسیا به شمار می رود؛ از ابتدای سال 2004، اتومبیل های این شرکت با تاسیس گروه «رنوپارس» به ایران راه یافتند.
رنوپارس، یک کمپانی مشارکتی است که مسئولیت همکاری و هماهنگی میان شرکت رنو و خودروسازی کشور را برعهده دارد و فرآیند مونتاژ ماشین های CKD(اتومبیل هایی که نیاز به مونتاژ دارند) را انجام می دهد.
جالب است بدانید، برخی از ماشین های رنو که به صورت CBU(خودروهای بدون نیاز به مونتاژ در کشور مقصد) تولید شده اند، توسط نگین خودرو، نمایندگی رسمی این کمپانی در ایران عرضه می شوند.
مشخصات فنی رنو تلیسمان
در رنو تلیسمان، پیشرانه کوچک 1.6 لیتری 4 سیلندر و 16 سوپاپه قرار داده شده است؛ که به دلیل مجهز بودن به سیستم توربوشارژر، توانسته است به قدرت 190 اسب بخار و 260 نیوتن متر گشتاور دست یابد.
جعبه دنده 7 سرعته مدرن و دو کلاچه، که در این ماشین تعبیه شده است، وظیفه انتقال این نیروهای تولید شده را به دیفرانسیل جلو برعهده دارد.
رنو تلیسمان، به طور میانگین در هر 100 کیلومتر، 5.6 لیتر سوخت مصرف می کند؛ حداکثر سرعت آن، از 225 کیلومتر بر ساعت فراتر نمی رود.
شتاب 0 تا 100 کیلومتر در این خودرو، 7.6 ثانیه طول می کشد که با توجه به وزن نه چندان زیاد آن(1.4 تن)، رقم عالی به نظر می رسد.
نمای بیرونی رنو تلیسمان
یکی از دلایل محبوبیت این سدان سایز متوسط در میان مشتریان ایرانی، بی شک، ظاهر جذاب، متفاوت و اسپرت آن است که حالتی چشم نواز با پرستیژ بالا را ارائه می دهد.
از نمای روبه رو، فرم چراغ های جلویی و جلوپنجره با خطوط افقی کرومی به گونه ای طراحی شده است تا حالتی قاطع و خشن را از این خودرو به نمایش بگذارند.
هواکش های سپر و قاب های مه شکن، با سایر اجزا به خوبی هماهنگ هستند و چهره رنو تلیسمان را تکمیل کرده اند.
حالت C شکل چراغ های دی لایت نواری، که تا میانه سپر کشیده شده اند، به نوعی امضای طراحان این کمپانی محسوب می شوند.
همچنین آن ها توانسته اند با خطوط برجسته مختلف که روی بدنه و کاپوت تلیسمان ایجاد کرده اند، فرمی اسپرت و جذاب را برای این ماشین پدید آورند.
قسمت عقب این خودرو با سپر و صندوق عقب برجسته همراه با چراغ های کشیده، که به صورت نیمه پیوسته تا میانه صندوق امتداد یافته و با آرم این کمپانی تزئین شده اند، تکمیل شده است.
به طور کلی می توان گفت، طراحی ظاهری و بدنه رنو تلیسمان، یکی از نقاط مثبت آن به شمار می رود که رضایت بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده است.
طراحی فضای داخلی رنو تلیسمان
فضای داخلی رنو تلیسمان، طراحی مینیمالیست و در عین حال لوکس دارد؛ در بخش های مختلف داشبورد، پنل درب ها و کنسول میانی از نوارهای براق کرومی استفاده شده است تا زیبایی بیشتری را بروز دهند.
سطح مواد به کار رفته در ساخت ادوات داخل کابین از دیگر محصولات کره ای مانند کیا اپتیما بالاتر است اما در برابر برندهای معتبر آلمانی مانند بنز و بی ام و حرفی برای گفتن ندارد.
فاصله بین دو محور در تلیسمان، اندازه ای مطلوب دارد و به همین دلیل فضای کافی در اختیار سرنشینان قرار می دهد؛ اما به دلیل شیب سقف در قسمت عقب، ممکن است افراد قدبلند با محدودیت هایی روبه رو شوند.
دریچه های تهویه هوا در دو طرف نمایشگر مرکزی لمسی قرار گرفته اند و همراه با دیگر دکمه های ضروری بر روی کنسول میانی تعبیه شده اند.
غریبلک سه شاخه فرمان و چینش نشانگرهای مختلف در پنل کیلومترشمار دیجیتال پشت آن، منظره ای زیبا و اسپرت در مقابل چشم راننده قرار می دهند.
تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی رنو تلیسمان
رنو تلیسمان، لیست کاملی از آپشن های رفاهی و ایمنی را در اختیار خریداران خود قرار می دهد که بسیار راضی کننده هستند.
سیستم کروز کنترل تعبیه شده در این خودرو همراه با سامانه های ترمز و پایداری ABS، EBD، ESP، ASR، BAS و TCS به راننده برای کنترل کردن بهتر شرایط کمک می کنند.
از دیگر سیستم های ایمنی موجود در رنو تلیسمان می توان به سنسور نور و باران، سنسور پارک در جلو و عقب، سیستم هشدار نقطه کور BSM، اتوپارک و دوربین 360 درجه اشاره کرد.
همچنین برای امنیت بیشتر سرنشینان، این خودرو مجهز به 6 عدد کیسه هوا شامل ایربگ برای راننده و سرنشین جلو، جانبی و پرده ای است.
صندلی ها با روکش چرمی، گرم کن، ماساژور و حافظه تولید شده اند؛ صندلی راننده در 8 جهت و سرنشین کناری در 6 جهت به صورت برقی تنظیم می شوند و همچنین مجهز به سردکن هستند.
آینه های جانبی تاشونده برقی با گرم کن و حافظه، صندوق پران هوشمند با حسگر حرکتی، سانروف، تهویه مطبوع خودکار دوگانه، کول باکس و... تعداد معدودی از امکانات رفاهی این خودرو هستند که می توان از آن ها نام برد.
معرفی فولکس پاسات
نام فولکس واگن پاسات از سال 1973 در سبد محصولات گروه خودروسازی فولکس واگن دیده می شود.
این خودرو یک سدان نسبتا بزرگ به شمار می رود که تاکنون شش نسل از آن با اسامی مختلفی به فروش رسیده است.
پس از کمپانی تویوتا، این برند در سال 2018، دومین خودروساز بزرگ جهان انتخاب شد.
این شرکت خودروسازی در سال 1937، به دستور «آدولف هیتلر» پایه گذاری شد تا ماشین طراحی شده توسط «فردیناند پورشه» را تولید کند.
فولکس واگن بیتل، اولین مدل تولید شده با این برند بود که به سدان تیپ 1 شهرت داشت و موتور آن در بخش عقب خودرو تعبیه شده بود؛ این اتومبیل در کشورهای مختلف، با القاب متفاوتی شناخته می شد.
این کمپانی، از ابتدا تاکنون، محصولات به یادماندنی و زیبا تولید کرده است و در رتبه دوم محبوب ترین برندهای خودروسازی در جهان قرار دارد.
در سال 1396، نسل ششم فولکس واگن پاسات به عنوان نخستین خودرو جدید این کمپانی توسط شرکت ماموت خودرو به کشور وارد شد؛ به دلیل اعتبار بالا و سابقه بسیار خوب این برند، فولکس پاسات مورد استقبال مشتریان ایرانی قرار گرفت.
مشخصات فنی فولکس پاسات
در فولکس پاسات، پیشرانه 1.8 لیتری 4 سیلندر و 16 سوپاپه تعبیه شده که به سیستم تزریق سوخت مستقیم و توربوشارژر مجهز است؛ به همین دلیل می تواند 180 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور تولید کند.
این نیروهای تولید شده از طریق گیربکس 7 سرعته دو کلاچه به دیفرانسیل جلو منتقل می شوند.
فولکس پاسات با مصرف سوخت میانگین 5.7 لیتر در هر 100 کیلومتر می تواند در مدت زمان 7.9 ثانیه شتاب بگیرد.
این خودرو، 1.4 تن وزن دارد اما با این وجود، می توان با آن به حداکثر سرعت 225 کیلومتر بر ساعت رسید.
مشخصات ظاهری فولکس پاسات
طراحی اسپرت و در عین حال لوکس فولکس پاسات علاوه بر اینکه آن را منحصربه فرد جلوه می دهد، نظر همه اقشار جامعه را نیز به سوی خود جلب کرده است.
چراغ های چندضلعی، که در امتداد جلوپنجره ی کشیده با نوارهای افقی کرومی قرار گرفته اند، چهره ای اخم آلود برای این ماشین آلمانی به وجود آورده اند.
قاب های مه شکن و دریچه های تهویه هوا، که با نوار براق کرومی به یکدیگر متصل اند، با چراغ ها و جلوپنجره هماهنگی دارند و نمای روبه رو فولکس پاسات را تکمیل می کنند.
خطوط مختلفی که بر روی کاپوت و بدنه این خودرو ایجاد شده است، باعث می شود تا ظاهر این اتومبیل، عضلانی و خوش فرم جلوه کند.
دورتادور خودرو و اطراف فریم شیشه ها، نوارهای براق کرومی کار شده که نقش به سزایی در لوکس تر جلوه دادن فولکس پاسات ایفا می کنند.
چراغ های کشیده به فرم چندضلعی در عقب خودرو همراه با سپر و صندوق عقب دیده می شود، که بر خلاف قسمت روبه رو، نمای ساده ای به بخش پشت این اتومبیل بخشیده اند.
فضای داخلی فولکس پاسات
طراحی کابین فولکس پاسات، ساده و عاری از هرگونه اغراق طراحی شده است. تریم طرح چوب به کار رفته در نمای داخلی، آن را شیک و لوکس جلوه می دهد.
فولکس پاسات، فضای کافی را برای حضور 5 سرنشین بزرگسال فراهم کرده است و محدودیت چندانی را برای افراد قدبلند ایجاد نمی کند؛ در ساخت ادوات داخل کابین از متریال باکیفیت استفاده شده است.
طراحی کنسول میانی اگرچه خلاقانه نیست اما با سایر اجزا هماهنگی دارد؛ ساعت آنالوگ که در این قسمت قرار دارد، نمای لوکس اتومبیل را تکمیل می کند.
سیستم مولتی مدیا 9.2 اینچ لمسی و پیشرفته، که در قسمت میانی داشبورد است، اطلاعات گسترده ای از خودرو و سیستم ناوبری را در اختیار راننده قرار می دهد.
در بخش پایین کنسول میانی، دکمه هایی قرار دارند که دسترسی راننده به دیگر اطلاعات ضروری را امکان پذیر می کنند.
در طول داشبورد، تداوم دریچه های تهویه هوا، طراحی داخلی این خودرو را منحصربه فرد کرده اند.
بر روی غریبلک فرمان سه شاخه، دکمه های کنترل سیستم صوتی تعبیه شده است.
پنل کیلومترشمار به صورت یک صفحه دیجیتالی است و نشانگرهای مختلفی مانند دورموتور، نقشه ناوبری، مصرف سوخت و... روی آن قرار دارد.
تجهیزات ایمنی و رفاهی فولکس پاسات
فولکس پاسات نیز مانند دو رقیب دیگر خود پکیج کاملی از امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی محسوب می شود.
کمربندهای پیش کشنده و سه نقطه ای همراه با 9 ایربگ تعبیه شده در این خودرو، امنیت بیشتر سرنشینان را تضمین می کنند.
سیستم ترمز و پایداری این ماشین که شامل ABS، EBD، ESP و HSA می شود به راننده کمک می کند تا در مواقع اضطراری عملکرد بهتری داشته باشد.
کروز کنترل، درایو مود، دوربین 360 درجه، سیستم هشدار خستگی راننده و محافظت از عابر پیاده، سیستم اتوپارک به همراه کنترل فاصله، فرمان حساس به سرعت و... از دیگر تجهیزات ایمنی این خودرو هستند.
صندلی های این اتومبیل دارای روکش چرمی و گرم کن هستند؛ صندلی راننده در 12 جهت به صورت برقی تنظیم شده و مجهز به ماساژور و قابلیت تنظیم گودی کمر است که موجب راحتی راننده در طولانی مدت می شود.
سیستم تهویه مطبوع سه گانه همراه با فیلتر ضدآلرژی و قابلیت تنظیم جداگانه برای سرنشینان جلو و عقب از دیگر امکانات رفاهی تعبیه شده در این خودرو است.
صندوق پران هوشمند با حسگر حرکتی، آینه های جانبی تاشو و برقی همراه با حافظه و گرمکن، هدآپ، چراغ های مطالعه برای کلیه سرنشینان، شیشه های دودی و سولار نیز در فولکس پاسات قرار گرفته اند.
مقایسه کیا اپتیما GT لاین با رنو تلیسمان
کیا اپتیما GT لاین و رنو تلیسمان، دو سدان نیمه لوکس و شیک هستند که توسط خودروسازهای معتبر تولید شده اند و در سال های اخیر به کشور راه یافته اند.
نمای بیرونی هر دو اتومبیل جذاب، جوان پسند و اسپرت است؛ آیتم طراحی ظاهری، یکی از دلایلی است که بسیاری از خریداران، کیا اپتیما GT لاین و رنو تلیسمان را انتخاب می کنند.
تلیسمان نسبت به کیا اپتیما به لحاظ هندلینگ، وضعیت تعلیق و کیفیت رانندگی برتری دارد.
حجم پیشرانه GT لاین از تلیسمان بیشتر است اما عملکرد و شتاب ضعیف تری را از خود نشان می دهد.
از نظر فنی، رنو تلیسمان بهتر عمل کرده است؛ این خودرو می تواند نیروهای تولید شده توسط موتور توربوشارژر خود را با گیربکس هفت دنده اتومات دوکلاچه منتقل کند.
از این رو می توان با آن، سواری باکیفیت تری را تجربه کرد.
میانگین مصرف سوخت در تلیسمان نسبت به کیا اپتیما کمتر است و به همین دلیل خودرویی اقتصادی محسوب می شود.
از حیث امکانات رفاهی و ایمنی، هر دو اتومبیل در یک سطح قرار دارند.
مقایسه کیا اپتیما GT لاین با فولکس پاسات
در ایران تنها یک تیپ از فولکس پاسات وارد بازار شد که به لحاظ توان فنی، کیفیت ساخت، هندلینگ خوب و... نسبت به دیگر رقبای خود در سطح بالاتری قرار دارد.
فولکس پاسات در مقایسه با کیا اپتیما GT لاین، از نظر طراحی ظاهری، ساده تر و عاری از هرگونه پیچیدگی است؛ به همین دلیل ممکن است در این مقایسه، اکثر جوانان، کیا اپتیما را ترجیح دهند.
حجم پیشرانه تعبیه شده در اپتیما از پاسات بیشتر است اما با این وجود، قدرت یکسانی با آن تولید می کند؛ در شتاب گرفتن نیز کیا اپتیما GT لاین نسبت به فولکس پاسات عقب می ماند.
پاسات با مصرف سوخت میانگین 5.7 لیتر در هر 100 کیلومتر، خودرو اقتصادی و کم مصرف تری نسبت به اپتیما محسوب می شود.
به لحاظ امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی می توان هر دو خودرو را در یک سطح ارزیابی کرد.
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی و مقایسه کیا اپتیما GT لاین، رنو تلیسمان و فولکس پاسات پرداختیم؛ هر سه خودرو به عنوان سدان های نیمه لوکس و اقتصادی شناخته می شوند.
هر کدام از این ماشین ها به لحاظ طراحی ظاهری، امکانات رفاهی، توان فنی، کیفیت ساخت، هندلینگ و سیستم تعلیق نسبت به دیگر هم رده های خود در سطح بالایی قرار دارند.
رنو تلیسمان با وجود اینکه حجم پیشرانه کمتری نسبت به دو رقیب دیگر خود دارد اما از نظر قدرت فنی قوی تر عمل می کند.
در مقایسه با کیا اپتیما GT لاین و فولکس پاسات، تلیسمان زیباتر و جذاب تر به نظر می رسد.
لازم به ذکر است، انتخاب میان این سه سدان نیمه لوکس و شیک کاملا به انتخاب، نیازها و بودجه شما بستگی دارد. شما می توانید لیست متنوعی از این خودروها را در مجموعه کافه رنت پیدا کنید.
دیدگاه شما